Friday, January 22, 2021

Varför inte i Sverige?

Spanska äldreboende utreds för brott - Varför inte göra samma sak här? Varför slipper politiker och myndigheter ta konsekvenserna av sitt handlande?

Varför ställs inte Anders Tegnell (FHM) tidigare ansvarig för MSB Dan Eliasson, Socialminister Lena Hallengren och Stefan Löfven inför rätta för 1000 tals dödsfall på äldreboende angående vållande till annans död genom försummelse?

Det förekommer samma brister här som i Spanien, dålig styrning, finansiering, koordinering, brist på material, bristande kompetens hos personal, och arbetsmiljöproblem som några orsaker till det svåra läget.

Är Sverige det enda land i EU som lyckats skaffa alla politiker och statliga myndigheter immunitet och ett socialt skyddsnät som är ogenomträngligt för juridisk påföljd och kritik att man kan ignorera omvärldens omdömen?

 

President Joe Biden säger att han tänker ta itu med pandemin.Andy Slavitt är Bidens nye covidrådgivare och han har starka åsikter om Anders Tegnell:

”Din strategi kan inte ta livet av folk hur länge som helst innan du antingen får sparken eller jämförs med en nazist”. VAD???????? Jag gör som du Andy, VI FÖLJER VÅRA LEDARE!!!!!

80+ Sverige på botten! idéer | sverige, caricatures, karikatyr

 

No comments:

Post a Comment